lördag, augusti 25, 2012

8 om mig

Lyrans noblesser har skickat en utmaning till mig som går ut på att skriva ner åtta fakta om sig själv och sedan utmana fyra andra bloggare att göra samma sak. Jag tycker alltid att det är lite läskigt med sådana kedjeutmaningar men tänker för en gångs skull försöka att inte bryta kedjan. Men vad ska jag skriva om mig själv? Som någon annan förmodas att finna intressant? Herregudsåsvårt!

1. Jag är en före detta kattmänniska som i mogen ålder, och helt otippat, blivit hundmänniska. Outgrundliga äro herrens vägar, som man säger.

2. För ett antal år sedan, innan jag så att säga visste bättre, sökte jag till en kommunal chefsutbildning och kom ganska långt i urvalssprocessen. I sista ronden blev jag avfärdat med motiveringen att jag var för snäll och hade för mycket empati och därmed var alldeles olämplig för en eventuell framtida chefsposition. Vilken tur!

3. Rör inte min ajfån och min padda.

4. Långa bad med en bok i handen och ett glas vin på badkarskanten är inte alls min grej.

5. Jag är både morgon - och kvällstrött. Mycket opraktiskt.

6. Jag tackar aldrig nej till en bit prinsesstårta. Ju större desto bättre.

7. Sport? Hahahahaha, aldrig.

8. Hemma är jag lycklig.

Så, det var min åtta. Utmaningen går vidare till Violen, Bia Sigge, Ingrid och Nobelprisprojektet.