söndag, juni 03, 2012

Seminarier på Bokmässan 2012

Idag har jag gått igenom hela seminarieprogrammet för Bokmässan 2012 och gjort första grovplaneringen av vilka seminarier jag skulle vilja bevista. Det blev 22 stycken. Eftersom jag ännu inte vet något om scen- och monterprogrammet, förstår man direkt att här blir det nödvändigt att gallra. För att inte prata om allt mingel och trevligt umgänge med bokbloggare och bokförlag! Men det är okej, vid första planeringstillfället tar jag alltid med allt som känns att vara av intresse i seminarieprogrammet. Temat i år är Norden och därför hoppades jag på seminarier med bl.a. Sofi Oksanen och Jón Kalman Stefánsson men blev besviken. Nada. Tyvärr. Men jag hoppas fortfarande att de kommer att närvara på Bokmässan i september.

Jag har en komplett biljett till årets Bokmässa, fick den i fjol av Bok & Bibliotek (liksom alla övriga bloggambassadörer för Bokmässan 2011). Tacktacktacktacktack ännu en gång! Boendet är också redan ordnat, samma trevliga ställe som sist. Och om 25 dagar kan jag boka en billig tågbiljet. Visst ser det ut som att läget är under kontroll?

Någon mer som längtar?