söndag, maj 13, 2012

Italiensk litteratur på Bokmania

Det är hett att läsa italienskt i vår, kanske för att det just nu kommer ut flera intressanta skönlitterära böcker skrivna av italienska författare. Därför har jag tänkt att tipsa er om att det faktiskt finns lite italienskt att ta del av också på den här bokbloggen. Bläddra gärna igenom kategorin Italienska författare och låt dig inspireras till fortsatt läsning.

4 kommentarer:

enligt O sa...

Jag har en italiensk läsutmaning i maj. Häng gärna på!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag vet att du har den och jag övervägde att haka på men sedan besinnade jag mig - jag vet hur hopplöst dålig jag är på att fullfölja utmaningar och blir mest bara stressad av dem. Ändå har det slumpat sig så för min del att det är en del italiensk lektyr här också den här månaden.
Går det bra med din läsutmaning?

Hanneles bokparadis sa...

det blir inte så ofta italienskt

yanmaneee sa...

fila shoes
golden goose slide
air max 97
yeezy shoes
goyard wallet
kobe 11
nike air force
air jordan
harden shoes
paul george shoes