lördag, april 28, 2012

Ta surftåget till Sydafrika den 15 maj

Den 15 maj är datumet för en ny litterära resa med surftåget, denna gång till SYDAFRIKA. Nätbokhandlen FritzStåhl är arrangör och jag är lokförare.

Via webben kommer jag att leda resenärerna till intressanta händelser och miljöer kopplade till två spännande sydafrikanska författare och deras böcker, Marlene van Niekerks stora och fantastiska roman Agaat och Deon Meyers senaste mycket intressanta spänningsroman Den sista safarin.Surftåget startar klockan 19.00 och resan, som är gratis, kommer att ca 30 minuter. Det enda du behöver för att kunna delta är en dator med internetuppkoppling och högtalare. För att anmäla dig klickar du här. Antalet platser på surftåget är begränsat till 100, så tveka inte att anmäla dig redan nu. För att få mer information om surftåget klickar du här.

Alla som anmäler sig får ett exklusivt erbjudande i form av specialpriser på böckerna till surftåget samt möjlighet att vinna signerade exemplar. Du behöver inte ha läst böckerna innan, meningen med surftåget är nämligen att inspirera och locka till läsning av de utvalda verken.

ÄR DU BOKBLOGGARE?

Är du bokbloggare och vill hjälpa till med att informera om surftåget den 15 maj? Då blir vi mycket tacksamma. Länka gärna till informationssidan på FritzStåhl samt till Bokmania och anmälningssidan. Tack på förhand.