lördag, april 14, 2012

Min mamma och jag på biblioteket

Bara några meter ifrån där min mamma bor finns det lilla lokala biblioteket som för övrigt är väldigt trevligt. "Nu följer du med mig, jag behöver fräscha lästips," slog min mor fast och så drog vi dit en förmiddag. Hennes slutgiltiga boklån syns på bilden, det bestod av Stalins kossor, En dag, Tjuvarnas stad och De blåaste ögonen. Dessutom har vi reserverat Niceville.

2 kommentarer:

Jenny B sa...

De blåaste ögonen, den boken tänkte jag på senast idag! Den är hemsk men så bra. Berätta gärna vad din mamma tycker om Stalins kossor, om du vill.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag undrar vad min mamma (78 år)kommer att tycka om alla de valda böckerna. "En dag" har hon nästan läst ut och gillar den mycket. Jag ska försöka att komma ihåg att rapportera.