söndag, april 08, 2012

Läsplanering inför Tjeckienresan

På tisdag åker jag till Tjeckien en vecka för att hälsa på min mamma, syster och ett par barndomskompisar. Det är över ett år sedan jag var där senast, hemskt vad tiden går. Ska bli så roligt! Mr Bokmania och bokbloggarhunden ska dock hålla ställningarna här hemma och vakta bokhyllorna :-)

Resfebern har redan drabbat mig och läsplaneringen är i full gång. Egentligen har jag nog redan bestämt mig för reslektyren. Böckerna syns på bilden men de kommer att få följa med mig på resan endast som elektroniska filer och ljudfiler. Två e-böcker (Avskedsbrev av Valeria Parrella och Den sista safarin av Deon Meyer) och en ljudbok (All mina vänner är superhjältar av Andrew Kaufman). Känner mig otroligt taggad när det gäller alla tre böckerna, måste jag säga. Med dem nedladdade i paddan och med paddan i handväskan kommer flyg- och bussresorna gå som en dans. I Brno är det också alltid en hel del spårvagnsåkande, vilken så klart är lika med lästid.

Har jag gjort ett bra bokval?