torsdag, mars 15, 2012

En vecka kvar till Vi:s litterära båtsalong

Om exakt en vecka, den 22 - 23 mars, åker jag och sex av mina kompisar från Litterära klubben på en litterär resa med Silja Galaxy, tidningen Vi:s litterära båtsalong 2012. Det blir för andra gången för oss. Gissa om vi är taggade som tusan! Förutom inspirerande möten med åtta författare av rang blir det god mat och dryck och härligt umgänge i ett helt dygn. Vår båt avgår på torsdagkväll och man är tillbaka på fredagkväll, förhoppningsvis mätt och belåten såväl kroppsligt som andligt. En vecka kvar alltså. Jag längtar. Kanske ska någon av er också med på samma resa? Mitt och mina kompisars kännetecken: avsaknad av plagg av märket Gudrun Sjödin.Författarna: Rikard Wolff, Anneli Jordahl, Jan Guillou, Karin Berglund, Mikael Niemi, Karin Johannisson, Helena von Zweigbergk och Ulf Lindström (vinnare av tidningen Vi:s litteraturpris 2011). n