måndag, februari 13, 2012

Var du med på surftåget ikväll?

Tack till alla er som var med på premiärturen med surftåget. Resan var tyvärr inte problemfri för samtliga resenärer, vilket jag tycker är jättesynd, men vi som var inblandade kämpade på, det ska ni veta. Tråkigt när tekniken strular, jag är ledsen för det. Det är inte lätt att vara pionjär, nänä. Eller som man säger - barnsjukdomar och så... Men av kommentarerna i chatten att döma blev många ändå inspirerade, lässugna och nöjda med detta nya sätt att presentera böcker på och det gör mig superglad, liksom att många vill gärna ta en ny tur så småningom.


Själv hade jag riktigt roligt under arbetet med manuset till surftåget och det var också kul att vara lokförare och tågvärd fast jag hade det riktigt svettigt ett tag, haha. Fick testa min simultanförmåga, det är ett som är säkert! För min del hoppas jag absolut att det blir ett nytt surftåg så snart tekniken har lärt sig att lyda oss människor. Då hoppas jag att ni vill vara med igen.


Ni som var med på surftåget i kväll (inte minst ni som hade problem), var så vänliga och fyll i enkäten som kommer via mejl till er, för era svar och synpunkter blir till hjälp inför nästa tåg. Nästa surftåg måste gå som på räls!!!

6 kommentarer:

EvaB sa...

Förstår det var svettigt för er bakom tekniken, men vi som åkte med hade det bekvämt. Jag hade dessutom turen att tillhöra de som hade ljud på resan. Roligt med ett nytt sätt att presentera läsvärda böcker. Tack för et gott initiativ!

Bokdivisionen sa...

Jag hade också tur med ljudet! Mina tankar kring surftåget finns här: http://bokdivisionen.wordpress.com/2012/02/13/mitt-forsta-surftag/

Pixie sa...

Jag hoppade på (dock sent tyvärr) och fick inget ljud men blev förtjust i idén. Försökte se reprisen men det gick också sådär. Summerat det här: http://abibliofobi.blogspot.com/2012/02/taget-gick-utan-mig.html

Niclas Holm sa...

Hej Ivana!
Härligt surftåg du körde idag! Så proffsig i situationen. Vi jobbar nu hårt för att det, som du säger, ska gå som på räls för alla i nästa surftåg! Intresset finns! :)

/Niclas från surftrain.com

Bokmoster sa...

Var upptagen med annat i kväll men följer gärna med nästa gång!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Niclas: Tack :-)

Bokmonster: Det låter bra!

Pixie: Roligt att du är förtjust i idén, för det är jag (vi) också.