måndag, februari 13, 2012

Var du med på surftåget ikväll?

Tack till alla er som var med på premiärturen med surftåget. Resan var tyvärr inte problemfri för samtliga resenärer, vilket jag tycker är jättesynd, men vi som var inblandade kämpade på, det ska ni veta. Tråkigt när tekniken strular, jag är ledsen för det. Det är inte lätt att vara pionjär, nänä. Eller som man säger - barnsjukdomar och så... Men av kommentarerna i chatten att döma blev många ändå inspirerade, lässugna och nöjda med detta nya sätt att presentera böcker på och det gör mig superglad, liksom att många vill gärna ta en ny tur så småningom.


Själv hade jag riktigt roligt under arbetet med manuset till surftåget och det var också kul att vara lokförare och tågvärd fast jag hade det riktigt svettigt ett tag, haha. Fick testa min simultanförmåga, det är ett som är säkert! För min del hoppas jag absolut att det blir ett nytt surftåg så snart tekniken har lärt sig att lyda oss människor. Då hoppas jag att ni vill vara med igen.


Ni som var med på surftåget i kväll (inte minst ni som hade problem), var så vänliga och fyll i enkäten som kommer via mejl till er, för era svar och synpunkter blir till hjälp inför nästa tåg. Nästa surftåg måste gå som på räls!!!