måndag, februari 06, 2012

Välkommen på en gemensam litterär resa - med surftåget!

Det finns olika sätt att presentera böcker och inspirera till läsning och det allra nyaste sättet är en litterär resa med surftågetMed nätbokhandlen FritzStåhl som arrangör och med mig som "lokförare" har du nu möjlighet att bege dig på den allra första resan. Den 13 februari klockan 18 rullar surftåget igång och denna första litterära resa kommer att leda oss till Rumänien bakom järnridån. Mycket spännande, kan jag lova.


Vi reser i tid och rum, med hjälp av internet. Surftrain är nämligen ett nytt sätt att surfa och uppleva det bästa av webben tillsammans med andra - och det är mycket enkelt att hänga med! Gratis är det också.


Resan, som tar ca 20-30 minuter, ger dig garanterat en ny upplevelse. Du själv befinner dig fysiskt var du vill, det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling. Det är också bra om du kan lyssna ostört.


Utgångspunkten för vår tågresa är förstås böcker - två stycken romaner som ligger mig personligen varmt om hjärtat och som jag själv har valt att närmare presentera och berätta om: Andningsgunga av Herta Müller och Hur madonnan kom till månen av Rolf Bauerdick.


Alla resenärer deltar automatiskt i utlottningen av 10 stycken böcker. Hoppas att du vill vara med. Gör din ANMÄLAN här.

13 februari 2012 kl 18
Dela inbjudan med andra: http://www.surftrain.com/train/1lztj1/