måndag, februari 06, 2012

Välkommen på en gemensam litterär resa - med surftåget!

Det finns olika sätt att presentera böcker och inspirera till läsning och det allra nyaste sättet är en litterär resa med surftågetMed nätbokhandlen FritzStåhl som arrangör och med mig som "lokförare" har du nu möjlighet att bege dig på den allra första resan. Den 13 februari klockan 18 rullar surftåget igång och denna första litterära resa kommer att leda oss till Rumänien bakom järnridån. Mycket spännande, kan jag lova.


Vi reser i tid och rum, med hjälp av internet. Surftrain är nämligen ett nytt sätt att surfa och uppleva det bästa av webben tillsammans med andra - och det är mycket enkelt att hänga med! Gratis är det också.


Resan, som tar ca 20-30 minuter, ger dig garanterat en ny upplevelse. Du själv befinner dig fysiskt var du vill, det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling. Det är också bra om du kan lyssna ostört.


Utgångspunkten för vår tågresa är förstås böcker - två stycken romaner som ligger mig personligen varmt om hjärtat och som jag själv har valt att närmare presentera och berätta om: Andningsgunga av Herta Müller och Hur madonnan kom till månen av Rolf Bauerdick.


Alla resenärer deltar automatiskt i utlottningen av 10 stycken böcker. Hoppas att du vill vara med. Gör din ANMÄLAN här.

13 februari 2012 kl 18
Dela inbjudan med andra: http://www.surftrain.com/train/1lztj1/


11 kommentarer:

Anonym sa...

Anmäla intresse fungerade inte. Från jobbdatorn visserligen... Hum. Testar hemma ikväll. Med så kort varsel är det inte tänkt man ska ha läst böckerna innan *ler*

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Oj, då ska jag se till att snarast kolla vad som kan vara felet. Tack för att du påpekar felet.

Och det är inte meningen att man ska ha läst boken innan. Meningen är att du ska bli sugen att göra det :-)

Anonym sa...

"anmäl intresse" fungerar fortfarande inte tyvärr...måste man lyssna just vid den tidpunkten eller går det bra också senare?

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ha lite tålamod, jag har bett om teknisk support. Det är nåt tekninskt strul som kommer snart att bli löst. Följ information från Surftrain här i kommentarsfältet.

Det går att köra surftåget i repris, men i en något "begränsad" version.

Johan sa...

Hej,

Det är tydligen ett problem med webbläsaren Internet Explorer som gör att man just nu inte kan anmäla sig. Vi ska lösa problemet snarast, men anmäl er gärna via någon annan webbläsare som Chrome eller Firefox.

Tack för intresset!

/Johan på Surftrain-teamet

Surftrain teamet sa...

Hej,

nu är problemet löst och det ska fungera i Internet Explorer också.

Super att ni uppmärksammade oss på problemet, återkom gärna om ni får något nytt problem.

Johan från Surftrain-teamet

mimmimarie sa...

Det funkar bra, jag har anmält mig.Det ska bli spännande.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Vad bra att allt funkar nu. Det börjar trilla in anmälningar - jätteroligt!

Bokomaten.. sa...

Tycker verkligen det verkar jättekul! Spännande nytt sätt! Själv är jag dock på resande fot annorstädes då men en annan gång, definitivt! Ska bli kul att läsa här sedan också hur det hela fortlöpte!

Småländskan sa...

Läste om det precis så nu ska även jag med på surftåget!

bokmania sa...

Småländskan: Jätteroligt, hoppas du kommer att gilla Rumänien-trippen.