onsdag, februari 15, 2012

En ny dyrgrip i form av författarsignerad bok: av Roberto Saviano

Roberto Saviano är en person som jag beundrar och högaktar jättemycket. För hans mod, för hans stridsvilja, för hans moral, för hans personliga uppoffringar, för det han gör. Han är en som gör världen till en bättre plats, eller åtminstone försöker. Att jag även gillar hans böcker är pricken över i:et. Jag har läst Gomorra och bloggat om den flera gånger (här och här och här) och jag har även läst Kärleken är dödens motsats (här).

I januari kom en ny bok av Saviano ut på svenska, Kom med mig heter den. Och vet ni vad? Jag har fått ett signerat exemplar av den, vilket gör mig otroligt glad. Undrar om jag måste avvika från den alfabetiska ordningen i bokhyllan och placera Savianos signerade bok bredvid en bok som är signerad av Václav Havel. Jag tror att de två kommer att trivas ihop, eller vad tycker ni?