fredag, januari 27, 2012

5 år!

Fem år! Tänk att jag har bokbloggat så länge. Idag den 27 januari är det officiellt fem år sedan Bokmania föddes - det vet jag efterom jag köpte domänadressen just då. Det är sedan den dagen som bloggen har funnits i sin nuvarande form när det gäller innehåll, layouten ändrades en eller ett par gånger vill jag minnas.

Det har i alla lägen varit en spännande och givande resa under dessa fem år och jag hoppas att den inte kommer att ta slut på länge än. Det är fortfarande roligt att bokblogga, för att inte tala om alla härliga bokvänner jag har fått tack vare bloggen. Helt fantastiskt!

Jag kommer inte att fira bloggens födelsedag på något speciellt sätt, det är bussines as usual. Eventuella gratulationer undanbedes dock icke, tvärtom är jag mer än mottaglig för glada tillrop och virtuella kramar i kommentarsfältet ;-)

Något firande i dagarna tre blir det alltså inte, men en överraskning ganska så snart (inom ett par tre veckor om allt går som det ska) kan jag ändå utlova. Jag och nätbokhandlen FritzStåhl filar på något som jag är övertygad kommer att bli ett lyft för både bloggen och nätbokhandlen. Ett nytt sätt att presentera böcker på, kan man säga. Och om allt faller väl ut, så som vi hoppas och önskar, blir det den bästa födelsedagspresenten Bokmania kan önska sig. Så håll utkik!