onsdag, december 14, 2011

Jag är Arne Anka. Vem är du?

Nationalencyklopedins hemsida finns ett roligt test att göra, det heter Vilken fiktiv figur är du? och går ut på att ta reda på vilken fiktiv figur som mest påminner om en själv (eller tvärtom, snarare). Jag blev Arne Anka, haha: "Arne Anka är en cynisk stockholmsbohem och misslyckad poet. Hänger gärna med kompisar på krogen där han sprider sina tankar om livet."

Testets vetenskaplighet går säkert att ifrågasätta men kul är det. Prova!

4 kommentarer:

Christian sa...

Jag är tydligen "Hälge", en tecknad älg som jag inte vet ett dyft om. Men nu vet jag att jag är som han. :) Kul test!

Bokmania sa...

Hälge är en överlevare med tur i livet, det är en rolig serie. Läser Hälge varje dag i vår lokaltidning.

AnnCharlott sa...

Jag blev Karl-Alfred. Är inte jättebekant med den seriefiguren, men minns lite svagt att han fanns som seriestrip i någon av mammas veckotidningar när jag var liten.

yanmaneee sa...

coach bags sale
mbt shoes
kd 11 shoes
michael kors handbags
bape clothing
golden goose sneakers
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
moncler jackets
air max 270