tisdag, november 29, 2011

Julbazar hos Brombergs på torsdag

Trots att jag är utsocknes har jag seriösa planer på att sätta mig på tåget mot Stockholm på torsdag eftermiddag för att ta mig till Brombergs julbazar. Är rejält sugen på att dricka lite glögg hos "brombergarna" - träffa Casia och Dorotea Bromberg IRL - och botanisera bland några av årets fanstastiska titlar till priser som utlovas vara generösa. Visserligen är jag redan en lycklig ägare till både Frihet av Jonathan Franzen, Just kids av Patti Smith, Hur madonnan kom till månen av Rolf Bauerdick och Det stora huset av Nicole Krauss men det finns fler Brombergs-böcker som säkert skulle trivas i min läsarfamn (t.ex. Oskuldens tecken av Patti Smith, Begravningsplatsen i Prag av Umbero Ecco eller Tillrättalägganden av Jonathan Franzen). Att Brombergs dessutom har en del signerade exemplar att sälja gör det hela lite extra spännande för mig som gillar signerade böcker.

Platsen är Hantverkargatan 26 (vid Kungsholms torg) och tiden är nu på torsdag klockan 16-20.


Någon mer som ska till julbazaren hos Brombergs?