måndag, oktober 24, 2011

Roligt att vara älsklingsblogg

Erika som bloggar på Erikas bokprat har gett Bokmania-bloggen varma bokbloggskramar samt awarden Liebster blogg. Det är självklart jätteroligt.

Tack Erika för den fina motiveringen, hoppas att du aldrig kommer att förbanna mig för att jag har dragit ner dig i bokbloggarträsket, själv kan jag inte göra annat än känna mig en smula stolt.

"Bokmania är den bokbloggare som kittlar och utmanar mig med böcker och författare som jag inte annars skulle ha hittat. Recensionerna som levereras är välskrivna. Det finns ofta en ton av humor och underfundighet i det du skriver. Din blogg är en av de första jag börjat följa och som inspirerat mig till att börja bokblogga."

Så fint!

Fast nu börjar den delen av awardutdelningen som alltid bekymrar mig. Man ska nämligen, allt som oftast, uppmärksamma fem andra (bok)bloggar.

Reglerna för att dela ut Liebster award är följande:
1. Klistra in awarden på din blogg check
2. Tacka personen som gav dig Awarden och länka till bloggen check
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till panik!
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare det gör jag
5.Och det viktigaste : Ha roligt och stötta varandra ja, i alla lägen

Nu ska jag försöka att lite snyggt komma runt punkt 3, eftersom ett sådant krav resulterar ändå alltid till slut i att alla har fått awarden av någon annan minst en gång.

Därför skickar jag en Liebster Award till alla som tillsammans med mig var Bokmässans bloggambassadörer 2011. Motivering: För att ni är sådana hyvens bokmässeentusiaster och obotliga boknördar. Kram på er allesammans!

(Orkar tyvärr inte länka till er alla, men ni vet vilka ni är.)