onsdag, oktober 05, 2011

Blogger´s Inn - ett konceptrum för bloggare

Från och med första oktober kan bloggare utnyttja möjligheten att bo gratis på Scandic Grand Central i Stockholm som har skapat ett konceptrum som bloggare kan ansöka om att få bo i alldeles gratis. Här om veckan ombads 200 av Sveriges största bloggare (haha, jag var en av dem) att besvara en enkät om vad man som bloggare har för behov när man vill/behöver bo på hotell. Och jag svarade.

Nu är det så att jag är inte dummare än att jag fattar att om en bloggare bor gratis på hotellet så är det antagligen underförstått att man "råkar" nämna det på sin blogg och på så sätt göra reklam åt Scandic. Men vaddå, varför inte? Den ena handen tvättar den andra, så är det ofta här i världen, och så länge ingen skada är skedd kommer jag knappast att ha några problem med att ansöka om gratis boende i Blogger´s Inn vid första bästa tillfälle. Jag har nämligen tvingats att avstå från ett flertal trevliga evenemang genom åren endast pga att jag inte hade något boende eller för att det var för dyrt. Så jag tycker att konceptidén är toppen.

6 kommentarer:

Bokomaten sa...

Mycket bra ide!! Hur ofta struntar man inte i events för att man inte har boende. Tror dock det kommer vara fullt hela tiden av Storbloggare med stort S. Folk med fler besökare om dagen än en annan har i månaden.:)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Visst, om det skulle visa sig att rummet är upptaget i typ ett år framåt så blir det ganska värdelöst.

Böckerx3/Metta sa...

Som sagt, varför inte!

Boktagen sa...

Tycker också det är en toppenidé! Stockholm är ganska dyrt att åka till (för mig iallafall) och då är det ju super med gratis boende.

StockholmHotell.se sa...

Konceptet Bloggers Inn är riktigt genialt och man borde söka till.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag kommer absolut att testa, vid första bästa tillfälle.