onsdag, oktober 05, 2011

Blogger´s Inn - ett konceptrum för bloggare

Från och med första oktober kan bloggare utnyttja möjligheten att bo gratis på Scandic Grand Central i Stockholm som har skapat ett konceptrum som bloggare kan ansöka om att få bo i alldeles gratis. Här om veckan ombads 200 av Sveriges största bloggare (haha, jag var en av dem) att besvara en enkät om vad man som bloggare har för behov när man vill/behöver bo på hotell. Och jag svarade.

Nu är det så att jag är inte dummare än att jag fattar att om en bloggare bor gratis på hotellet så är det antagligen underförstått att man "råkar" nämna det på sin blogg och på så sätt göra reklam åt Scandic. Men vaddå, varför inte? Den ena handen tvättar den andra, så är det ofta här i världen, och så länge ingen skada är skedd kommer jag knappast att ha några problem med att ansöka om gratis boende i Blogger´s Inn vid första bästa tillfälle. Jag har nämligen tvingats att avstå från ett flertal trevliga evenemang genom åren endast pga att jag inte hade något boende eller för att det var för dyrt. Så jag tycker att konceptidén är toppen.