lördag, september 24, 2011

Herta Müller invigde Bokmässan i torsdags

Jag missade Herta Müllers invigningstal i torsdags, vilket jag betraktade som ett idiotiskt misstag i planeringen från min sida och sedan dess brottades jag med kraftig avundsjuka gentemot de bokbloggare som hade sinnesnärvaro nog att vara där redan då. Men nu kan man se hela invigninstalet på youtube, haleluja (tack Lyran för tipset).

Än så länge har jag inte sett skymten av Herta här på Bokmässan men det ska snart åtgärdas. Klockan 13 håller hon nämligen seminariet "Språket som Heimat" och då tänker jag vara på plats vad som än händer. I god tid innan kommer jag att placera mig vid dörren och vänta, vänta, vänta på ljuvliga henne. Men f*n också, kom just på att glömde boken som jag vill få signerad på hotelrummet. Grrrr, hur dum får man vara liksom!!!