tisdag, september 20, 2011

Fullbookad tidningsbilaga från SJ är på väg

Sist jag åkte tåg (vilket var förra veckan) bläddrade jag lite i den där Kupé-tidningen som SJ har på sina tåg och i den såg jag en notis om kommande bilaga till Kupé: magasinet Book. Den ska också delas ut gratis till resenärerna. Innehållet ska vara intervjuer, bokutdrag och artiklar som kretsar kring läsning, samt en mängd rabatter och erbjudanden knutna till Akademibokhandeln och AdLibris. Läsning hör ju tågresorna till, så jag tycker att det är lite kul att en gratis bokbilaga, om än troligen fullproppad med reklam på lättsålda boktitlar (ja, jag är fördomsfull) kommer att skåda dagens ljus. Alla sätt att få folk att vilja läsa böcker är bra sätt. Så jag håller tummarna för SJ:s fullbookade bilaga. Den kommer i oktober.