söndag, augusti 07, 2011

Vinnare av boken och dvd-filmen "En blomma i Afrikas öken"

Tävlingen/utlottningen som startade förra veckan är nu avslutad, sju personer deltog. Eftersom "tävlingsfrågorna" handlade helt narcissistiskt om den här bloggen vill jag tacka extra mycket för kommentarerna och feedbacken. Och så har jag självklart utsett tre vinnare som kommer att få varsitt bok- och filmpaket samt ett Bokmania-bokmärke hemskickat.
Anledningen till att jag har valt de vinnare jag valt är helt enkelt den att kommentarena på var sitt sätt bekräftar mina intentioner med bloggen och bokbloggandet. De låter mig ana att budskapet liksom går fram, vilket i sin tur sporrar mig vidare. Tack ska ni ha! Vinnarna är:
Helena Milton för kommentaren:

Jag läser Bokmania därför att jag tycker inläggen "ger någonting mer". De är välskrivna, informativa, detaljerade och så med personliga synpunkter från bloggerskan själv. Är väldigt ny i "bloggosfären" och har bara läst Bokmania under några veckors tid. Bästa boktipset är Blonde.
Anna för kommentaren:
Jag vill gärna vara med i tävlingen, det är en bok jag velat läsa länge! Jag läser din blogg när jag får slut på böcker, då går jag in här och letar reda på nya böcker att läsa! Du skriver bra recensioner och jag brukar gilla de böcker du gillar! Jag har väl läst din blogg sedan förra hösten nån gång... Jag har fått många bra boktips, till exempel Niceville. Senast vill jag nog läsa Blonde så den ska jag försöka läsa när jag kan :) 

Violen för kommentaren:
Jag har läst Bokmania av och till under lång tid, du finns ju också på FB numera. Varför kan jag inte svara på men t.ex. ditt upprop för Afrika var ju så bra och meningsfullt även om det inte handlade om böcker direkt. Så utöver alla boktips jag hämtat här så skriver du med hjärtat också. Dessutom gillar jag verkligen att du lyft t.ex. tjeckisk litteratur....jag gillar ju att läsa nytt, annorlunda, se nya horisonter.....
Och bästa boktips: Ru av Kim Thúy! Den är som ett smycke med många pärlor i.
 
 
Helena, Anna och Violen, nu återstår bara att ni mejlar mig era adressuppgifter. Mejla på bokmania[at]gmail.com. Hoppas att ni kommer att gilla både boken och filmen. Önskar er mycket nöje och hoppas också att ni även i fortsättningen kommer att få inspiration och trevliga boktips här på Bokmania.
 
Blogger