lördag, augusti 20, 2011

Just nu är det 32 dagar och 23 timmar kvar till Bokmässan

32 dagar och 23 timmar återstår tills Bokmässan slår upp portarna och jag är så gott som redo. Förväntansfull är bara förnamnet! I veckan kom också årets mest efterlängtade försändelse - mina fyradagarsbiljetter. Yeh!


Boendet är klart, tågbiljetterna fixade, grovplaneringen av programmet likaså. Men finjusteringen och omprioteringarna av programmet återstår, om inte någon hinner uppfinna en enkel och snabb metod av egenkloning, vilket är tyvärr föga troligt.

Nämen vänta nu! Jag måste ju också läsa igenon scen- och monterprogrammet eftersom vid montrarna brukar det alltid hända en mängd spännande saker: författarsamtal, diskussioner, presentationer. Och författarscenens program får jag absolut inte glömma att kolla. Sa jag att jag var redo? Jag trodde det först men nu inser jag att mycket hårt planeringsarbete återstår. Förresten tror jag inte att det skadar att köpa lite nya kläder också...

Fast understundom tänker jag roa mig med Bokmässans nya tävling. Här finns en kort film om tävlingen: Hundra år. Ingen som klev ut genom fönstret och försvann (MOV-dokument, ca 22 MB).

Jag ska också försöka läsa åtminstone en till bok av någon tyskspråkig författare, förhoppningsvis Juli Zeh.