onsdag, augusti 17, 2011

I brist på annat blir det lite film nu: Long Live the Book

Det var tänkt att jag skulle skriva en recension i kväll innan dagens sista lässtund tar vid men i stället ringer det "folk" hela tiden och sätter käppar i hjulet för bloggandet. Vad oansvarigt av dem, va? Nejdå, jag skämtar lite. Det är så klart roligt när syrran ringer... Men nu när jag slutligen har kopplat ner Skype känner jag inte för att skriva nåt vettigt längre, utan vill få det här med bloggandet överstökat så fort som möjligt så att jag kan ta och läsa ytterligare några sidor i Bastarden från Istanbul som jag inledningsvis gillar riktigt bra.
Hos Dantes bibliotek hittade jag i eftermiddags en mysig bokfilm som jag vill förmedla vidare även till Bokmanias alla läsare: Long Live the Book. Varsågoda, ha det gott så länge. Jag är tillbaka imorgon, skulle jag tro. Nu intar jag lästystnad.