onsdag, juli 06, 2011

Tänkte att jag skulle blogga lite...

... och så näääääj. Det får bli en annan gång. När det regnar. Eller när jag fått nackspärr av allt läsande. Säkert kommer bloggen att sticka ut huvudet ur sitt sommaride då och då, men någon regelbundenhet tänker jag inte bekymra mig om. Nu ska jag i denna ljuva sommarkväll hälla upp ett glas vin åt mig, sätta mig på balkongen och läsa Blonde av Oates.


2 kommentarer:

chillawhile sa...

Hej!
Fullfölj med att lyssna på Sveriges Radios program i fyra-fem delar om Blonde, de hade en bokcirkel med diskussion, Åsa Lindeborg, Suzanne Osten och Jan Guillou läste och diskuterade. Jag slöt an med min läsning och allt var väldigt givande och kul. Hoppas den ligger kvar.
Med vänlig hälsning, Marina D.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Tack för tipset, ska kolla.