söndag, juni 19, 2011

Elin Boardys roman "Mot ljuset" kan bli din till brevportopris


Vill du ha Mot ljuset av Elin Boardy samt ett matchande bokmania-bokmärke? Eftersom jag har två exemplar av boken vill jag ge bort det ena. Naturligtvis är boken splitterny och oläst. Priset är endast 50 kronor som är priset för porto jag måste betala för att skicka boken.

Det är först till kvarn som gäller. Gör så här:

Lämna ett meddelande i kommentarsfältet om att du är intresserad så att andra vet att boken är tingad. Mejla mig sedan ditt namn och adress; jag mejlar dig omgående mitt kontonummer så att du kan sätta in 50 kronor för boken/porto.

Min mejladress: bokmania[at]gmail.com

6 kommentarer:

Pia sa...

Hej!

Jag vill ha Elins bok

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Snabba ryck :-)

Andasin sa...

Gärna om det inte redan är försent ;)

bokstödet sa...

Jag är mycket intresserad av Elin Boardys bok. Jag står i kö på biblioteket men kön är ganska lång.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Pia: Du har visserligen varit först med att svara i kommentarsfältet men inte mejlat någon adress. Vänligen mejla mig senast i morgon förmiddag, annars går boken till Andasin som står näst i tur och har redan mejlat.

Josefin sa...

Åh, lyxen att inte ha läst boken ännu!!! Den är sannerligen fin.