tisdag, maj 24, 2011

Vinn ett signerat exemplar av barnboken "Jacks rockiga resa"

Hårdrock för kids

Jacks rockiga resa av Therés Stephansdotter Björk är enligt förlaget en lättläst bok, späckad med rockreferenser tänkta att även diggas av pappa och mamma. Målgruppen är 6–9-åringar men Jacks rockiga resa är skriven på ett språk som lämpar sig både för högläsning för yngre rockers och egna studier för mer lässugna.

Nu har du chansen att vinna ett författarsignerat exemplar av denna annorlunda barnbok och det kan du göra genom att svara på nedanstående tre frågor. Den som först lämnar in tre korrekta svar vinner. Använd kommentarsfunktionen för att svara.
1) Vad heter bandet som Jack älskar?
2) Vad heter det magiska land där alla rockers kan vila ut mellan
gig och turnéer och som har drabbats av en katastrof?
3) Vad heter den ondskefulle uppfinnaren?

Besök gärna bokens facebooksida Jack: Hårdrocksbarnboken för att ta reda på svaren.

Författaren Therés Stephansdotter Björk är förutom författare också marknadsassistent och fotograf. Här finns hennes hemsida: www.stephansdotter.se .

För mig är det lite extra roligt att ha utlottningen här på bloggen eftersom både Therés och illustratören Andreas Bergqvist kommer liksom jag från Eskilstuna. Också låten till boken bär Eskilstuna-stämpel då den är inspelad av eskilstunabor. Mer lokal anknytning än så här kan det knappast bli!