fredag, april 29, 2011

Brevbäraren hade ett litet paket till mig idag

Visst är det skojigt att få paket! Och ännu skojigare är det när man får ett paket tack vare att man vunnit en tävling på självaste Världsbokdagen. Jag som så sällan vinner! Frågan var vad jag gör för att fira Världsbokdagen och jag svarade att för mig är varje dag en bokdag. För så är det. Konstigare än så är det inte.


Och nu är alltså det här fina och roliga skyddsomslaget mitt. Det är gjort av återbrukade plastförpackningar, vilket tilltalar mig eftersom jag är ganska så miljömedveten av mig. Dessutom passar omslaget som hand i handske till Sekwas vackra böcker i danskt band. Skönt att jag i fortsättningen inte behöver oroa mig för att de blir repiga och kladdiga.

Utifall att du får lust att slöjda ett eget bokomslag kan du följa tillvägagångssättet genom att klicka här och följa Sofia Anderssons råd.