lördag, mars 05, 2011

Det är lätt att hålla koll...

Det är lätt att hålla på saker och ting när man har en fin almanacka och för i år har jag den finaste almanackan jag någonsin haft i hela mitt liv. Den är så fin att jag inte ens blir stressad vid åsynen av den. Jättekonstigt, egentligen, för veckobladen blir fort nedklottrade med tiden för möten och olika aktiviteter som inte har det minsta av romantiskt skimmer över sig. Dessutom har det redan hunnit bli mars och då kan man tycka att det första förtjusningsstadiet borde ha lagt sig för länge sedan. Men nähä.


Det är en Paperblanks- almanacka och produktbeskrivningen av den lyder så här: Eighteen-century Romantics viewed the world as a place where delicacy and modesty combined to create perfection. Inspired by an antique leather binding from the 1843 volume of "The Poetical Remains of Henry Kirke White of Nottingham", this book cover is sure to bring out the romantic in anyone.

Så det är därför de romantiska känslorna spirar i mitt sinne varje gång jag plockar fram almanackan ur väskan. Den kanske är förtrollad!