lördag, februari 05, 2011

Bokmässans inspirationsträff 2011: del 1

I morgon ska jag åka till Göteborg för att tillsammans med några andra bokbloggare vara med på Bokmässans inspirationsträff och ni må tro att det ska bli riktigt roligt. Jag känner mig taggad och är nyfiken. Vi som ska vara med har sedan november varit aktiva som bloggambassadörer på Bokmässan Community och nu ska vi träffas öga mot öga. Programmet är lika gediget som spännande.

På söndagkvällen, efter välkomstminglet och innan middagen, ska vi lyssna till Bokmässans grundare Bertil Falck som kommer att berätta för oss om hur det hela startade, om utvecklingen av Bokmässan och om spännande händelser under årens lopp.

På måndag förmiddag får vi inblick i arbetet med planeringen av mässan, seminarierna, programmet, utställningen och mediebevakningen. Det ska bli intressant att få höra vad som händer under resten av året, både före och efter de hektiska septemberdagarna då själva Bokmässan brukar pågå.

Sedan ska vi, sist men inte minst, diskutera hur vi kan utveckla Bokmässan community och spåna fram idéer kring bland annat ett bloggcafé på Bokmässan. Samt en del annat.

Vilka är då Bokmässans bloggambassadörer? Här är hela listan på mina bloggkollegor:

A fraction of the web
Eli läser och skriver
En bokcirkel för alla
Enligt O
Malin the writer
Marias bokliv
Pockethexorna