söndag, januari 23, 2011

Nu är Bokmania-bloggen hörbar

Med hjälp av gratisversionen av ReadSpeaker har jag gjort bloggen hörbar, åtminstone är det alla inläggen man kan lyssna på (länkar och rubriker i högermenyn funkar inte utan att man betalar för programmet). Varför är det plötsligt angeläget med en lyssna-funktion? Jo, jag ska nämligen påbörja ett samarbete med Sörmlands taltidning som Länsbiblioteket Sörmland producerar och ge länets synskadade prenumeranter tips på bra ljudböcker. Därför tycker jag att att det vore bra om man kunde lyssna även på innehållet här på bloggen, för det är inte uteslutet att Bokmania får tack vare boktipsen i taltidningen nya besökare. Jag hoppas på det i alla fall. Och då är det självklart för mig att anpassa sidan i den mån det är möjligt. Jag vet ännu inte med vilken regelbundenhet inspelningarna kommer att ske, men roligt ska det bli. Första inspelningsomgången blir på måndag vecka fem.