tisdag, januari 04, 2011

Jag är en bokkramare

Tidigare idag hade jag ett spännande bokbloggsrelaterat ärende på Länsbiblioteket Sörmland (jag berättar mer så småningom eftersom en del av planerna kring samarbetet än så länge är lite hemlis) och utanför kontoret där mötet äge rum fanns det en skål med färgglada gummiarmband med texten "jag är en bokkramare". Om jag försåg mig med ett av varje färg? Sååå klaaart jag gjorde.

5 kommentarer:

Bokbabbel sa...

Oiih! Jag vill ha ett hallonrött!

Hundöra sa...

Wow! Undrar om fler bibliotek har! Vill ha!

Ingrid sa...

Vilken god idé. Hoppas att flera bibliotek tar efter!

Bokmania / Ivana Eklund sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bokmania / Ivana Eklund sa...

Spring till bibblan nära dig och kolla, kanske finns dem på alla bibliotek.