lördag, januari 15, 2011

Fyra böcker på gång samtidigt

Nu är det rätt så rörigt i läsfåtöljen. Nästan som vanligt alltså, kan man säga. Fyra böcker har jag på gång samtidigt. Bolaños tegelsten 2666 är ännu inte utläst, har fortfarande den femte avslutande delen kvar att läsa. Att jag har pausat läsningen beror på att annat akut i läsväg kom emellan (Grimsruds En dåre fri var den skildiga). Sedan började jag läsa Kärlekens geografi av Nina Bouraoui för jag kände för den en kväll strax innan läggdags. Så hoppade jag raskt över till en brådskande recensionsbok, Spådom av Magnus Dahlström. Och i hörlurarna har jag Hjärtblad av Aino Trosell. En intressant blandning i alla fall.

2 kommentarer:

bokstödet sa...

Vilken intressant blandning, Bolaño har jag precis beställt och spådom står jag i kö på biblioteket. Spådom är jag mycket intresserad av. Jag läste en intervju med Dahlström i SVd imorse. Vad tycker du om den (boken)??

mimmimarie sa...

Inte bara slalomläsning, utan parallellslalom. Så brukar det se ut hos mig också, men mest när det är tråkig läsning jag vill pausa från.