söndag, december 19, 2010

Boknördsprylar du inte visste att du behövde

OBS! Ta ledigt från jobbet i minst en dag innan du börjar kolla på prylarna på den här sidan med litteratur-, läs- och författarrelaterade (presentent)artiklar för de är många. Då menar jag många! Och om du inte dräglar över prylarna så är du knappast en riktig boknörd, det vågar jag nog påstå. Jag var tvungen att vrida ur haklappen efter ca tio minuter, sedan behövde jag en paus. Testa dig själv, men lås in plånboken först för det kan bli dyrt. Vad sägs till exempel om bokcirkeltröjan här nedan?

6 kommentarer:

enligt O sa...

Den tröjan passar klockrent på vår vin, förlåt bokklubb.

Evas värld sa...

Ivana, jag grips av svårartat habegär!!!!

Bokomaten.. sa...

Ååååååååh! Vilken tröja!=) Min plånbok bävar!

Anonym sa...

det är en fullständigt livsfarlig sida!
Jag hade en "Im a Librarian, Bitch!" T-shirt däreifrån som gjorde stor succe på bokmässan för några år sedan

Snöfrid sa...

Oh, så mycket finfina litterära prylar som jag vill haaa!
Älskar tröjan (trots att jag inte dricker vin) :)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Haha. där ser ni. Men jag har varnat er..