söndag, november 21, 2010

Öronläser "En dag" och är fullständigt såld

Ljudboken som jag har i min mp3-spelare just nu är inget annat än den underbara, härliga och på alla sätt och vis förtjusande roman En dag av David Nicholls. Ja, just den boken som alla pratar om och lovebombar. Mycket tyder alltså på att jag redan är ansluten till de dunderförtjustas ständigt växande skara, fast jag har minst en tredjedel av boken kvar. Japp, helt såld är jag. Det är Anders Ekborg som är uppläsare och han är som klippt och skuren för uppgiften, tycker jag. Ett perfekt val. Jag vill inte att En dag ska ta slut. Hjälper det om jag lägger mig ner på golvet och börjar sparka och skrika viiiilll inteeee? Nä, tänkte väl det. Äsch, den stunden, den sorgen. Jag kan ju alltid börja om från början om jag vill, eller hur.