torsdag, november 18, 2010

Bokbloggarnas litteraturpris 2010: "Vyssan lull" av Carin Gerhardsen

Fast jag är sent ute, säkert så sent att alla redan vet vem som vann, måste jag ändå åtminstonne kort omblogga att vinnaren av Bokbloggarnas litteraturpris heter Carin Gerhardsen och att titeln på den vinnande boken är Vyssan lull. En bok som jag inte har läst. Typiskt att just en sån skulle vinna! Inte heller har jag läst de två föregående böckerna i Hammarbyserien som har blivit så populära - Vyssan lull är bok nummer tre. Kul att bokförlaget Ordfront firar segern med att erbjuda Vyssan lull till specialpris även om jag själv inte kommer att utnytja erbjudandet. Jag fixar inte att läsa våldsamma deckare, jag gör bara inte det. Jag må gå misste om massor av spänning på det viset men så är det. Får skylla mig själv.

Prisutdelningen äger rum på Stora kulturbloggsprisgalan den 27 november 2010. Grattis!
Förresten trodde jag knappt mina öron när jag hörde priset omnämnas i kvällens Babel. Går bokbloggar nya tider till mötes?