lördag, oktober 09, 2010

Virginia & Charles är nu ett par


Jag var tvungen att skaffa en livskamrat åt Virginia. Ingen mår ju bra av att vara ensam, alla behöver någon att hålla om och hålla av. Även en temugg. Jag är helt övertygad om att Charles är "great" för henne.

Hoppas bara att Virginia visar överseende med att hon inte blev tillfrågad innan, men jag har för mig att hon vid något tillfälle suckade längtansfullt efter just honom. Och Charles? Han är överlycklig över att ha blivit sambo.

Båda svämmar över av heta tekänslor.

10 kommentarer:

ewa sa...

De är så fina! Var köper du dem?

Evas värld sa...

Såklart muggarna måste ha sällskap, det är därför jag har hela Muminfamiljen på muggar på min Muminhylla :)

snowflake sa...

Nu får jag lite dåligt samvete för att Jane Austen-muggen här hemma kanske känner sig ensam... men den används flitigt i alla fall.

Hermia sa...

Jag hoppas V släpper in C i sitt rum bara. Så deras liv tillsammans inte blir för kort, lyckan går i kras? Men C är säkert en hyvens mugg full av både te o förståelse för V:s behov.
:-)

enligt O sa...

Det hade ju varit väldigt synd om Virginia om hon fått stå i skåpet helt ensam. Klart hon ska ha en Charles. Just de där två muggarna är de jag tycker bäst om också!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Vilken härlig respons V & C får av er. De tackar åt det ödmjukaste.

ewa: Den ena köpte jag på bokmässan, den andra i Kulturbutiken i Eskilstuna.

ewa sa...

Åhh, då får jag åka till Eskilstuna = )
Vad trevligt det låter med Litterärt gästabud!
Niklas Rådström skulle vara roligt att höra! Min dotter lyssnade på Maria Sveland härom dagen i Gbg och tyckte Sveland var så bra. Sveland är spännande att lyssna till, hon kan verkligen inta en scen. Jag håller med de recensenter som menade att hon borde ha skrivit en "fackbok". Men skönlitteraturen når fler och det räcker långt för hon har en viktig historia att berätta!

evalinn sa...

Åh, vad mysigt! :-)

Bokbabbel sa...

jag köpte just Virginia och George som sällskap åt Ludwig. Mer om detta senare på bloggen tror jag bestämt :)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Bokbabbel: Det ser jag fram emot :-)