fredag, oktober 01, 2010

Seminarier från Bokmässan i Kunskapskanalen

Nu behöver man inte längre sörja över att man inte hade ett seminariekort på bokmässan eller att man missade ett och annat seminarium eller att man kanske inte alls kunde åka till bokmässan - svt ska nämligen sända bokmässan i Kunskapskanalen. Är inte public service fantastisk?


Jag har redan skrivit ut programmet och med en överstrykningspenna markerat ett antal seminarier som jag skulle vilja ta del av. Nästan tio stycken faktiskt! Således utfärdas det en varning för mycket tv-tittande framöver. Fast det kanske ändå inte blir av att se allt på vill-se-listan, men några seminarier blir det säkert.

2 kommentarer:

Hermia sa...

Jag fastnade framför tv:n i morse och såg flera jätteintressanta diskussioner/samtal. Precis vad jag hade velat ta del av om jag varit på mässan. Nu fick jag det i soffan istället!

Berördes starkt av samtalet om Om godheten som far och dotter Tutu skrivit. Och så så diskussionen om kontinenten med bla Farah och Dowden. Hoppas de går att hitta även på nätet, programmen.

ewa sa...

Tyvärr så visas få seminarier med afrikanska författare. Hade gärna sett flera av dem jag var på, blev så djupt imponerad av så många intressanta författare!
Men ändå väldigt bra att de visas på TV. Och Lars Gunnar Andersson ska man inte missa, i varje fall inte på TV!
Fin temugg du har...