fredag, oktober 01, 2010

In action

I bruk flera gånger om dagen

7 kommentarer:

Bokomaten sa...

Åh, just den skulle jag också vilja ha... vill ha en hel samling.:-)

Ann-Sofie sa...

Jag köpte ju en mkt fin skrivbok, som har Penguins bokryggar på framsidan. Så fint. Invigde den högtidligt idag!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Vissa prylar är helt enkelt oemotståndliga :-)

Bokbabbel sa...

kunde inte köpa från bokmässan då jag var rädd att de skulle gå sönder i väskan, men jag ska strax till Stockholm med båt och då ska jag slå till!

Ooof bok: Åh, hur inviger man ett häfte? :)

Hanneles bok-paradis sa...

vill också ha en sån

P.S.
har faktiskt läst boken ;)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Bokbabbel: Det här med att "inviga" en anteckningsbok förstår jag mycket väl vad som menas. Gör så med en ny läsdagbok idag. Det är lite högtidligare än att bara skriva något hipp som happ på första sidan. jag tror att ooofbok skulle hålla med om min förklaring.
Och lycka till med inköpet!

Hannele: Jag också :-)

Ann-Sofie på OOOF bok sa...

Första sidan i skrivbok är viktigt, bokbabbel, just som Ivana skriver här uppe. Jag brukar skriva extra snyggt, lr klistra in en bild. För sen går det utför med både handstil och dekoration. Jag skriver så gott som varje dag, men tycker det är lite, hm högtidligt? med ny bok!