onsdag, september 01, 2010

Måste läsas innan jul


Från och med idag och fram till januari är jag student igen, har tagit tjänstledigt för att läsa kursen Svenska som andra språk 31-60 hp så att jag äntligen får full ämnesbehörighet som sfi-lärare. Böckerna som ska läsas innan jul ligger redan i en prydlig hög på skrivbordet och väntar på sin tur. Efter lunch börjar första föreläsningen... Någon större oro över att skönlitteraturen skulle trängas undan av kurslitteraturen känner jag dock inte. Egentligen borde det ju bli mer lästid nu än när jag jobbar full tid. Jag tror att det kommer att bli behagliga fyra månader. Jag ser fram emot hösten.

8 kommentarer:

It's all about Books sa...

Härligt, lycka till!

Jag som tog examen (fast i helt annat ämne) i januari bara njuter nu av att kunna läsa mängder av skönlitteratur... ;)

Böcker, böcker, böcker sa...

Det låter ju superkul. Lycka till!

Jessica (ord och inga visor) sa...

Vad roligt, lycka till! :)

agnes i Lund sa...

Så kul! Läste ju just Svenska som andraspråk förra terminen - på halvtid - och tyckte nog att jag fick "ett liv" jämfört med heltidsjobbet. Härligt, härligt! Lycka till!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Tack ska ni ha, jag tycker också att det ska bli kul och mycket givande. Tänker njuta av hösten!

Hermia sa...

Kul både med studierna och med SFI-lärandet!
Bland det roligaste jag gör i mitt jobb är att visa biblioteket för grupper med människor som läser just SFI.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Hermia: Och jag gillar att göra biblioteksbesök med mina elever :-)

Hermia sa...

Attans vi inte bor i samma stad!