fredag, augusti 06, 2010

Sommarvykort 6 augusti: Blommor + böcker = santAtt peta i jorden är nästan lika roligt för mig som att bläddra i en bok och särskilt roligt är det med blomsterarrangemang i krukor av olika slag (fast jag försöker behärska mig i fråga om antal). Ju mer jord under naglarna, desto större lugn i själen. Bättre terapi mot trötta tankar finns inte, tycker jag. Och när kroppen värker av allt töj-och-böj-och-slit-och-släp så brukar det vara skönt att försjunka i en bok och vila kroppen ett tag som omväxling medan man i ögonvrån betraktar resultatet av sin ansträngning. (Tv-soffan fungerar också, men då måste man vara inomhus och inte kan se vad man gjort.) Men för att komma till saken... Via Hyllan hittade jag nämligen dessa härliga bilder som så fint förenar kärlek till böcker och blommor. Skulle inte ha något emot att ha sådana annorlunda boklådor, för visst är de fina? Ursprungligen kommer bilderna härifrån.