söndag, augusti 29, 2010

Maria "Bitterfittan" Svelands nya roman kommer i veckan

Om några dagar är Maria Sveland, hon som skrivit romanen Bitterfittan, tillbaka med en ny roman - en vuxenroman om två flickor i 13-års åldern. Boken heter Att springa och jag fick kännedom om den genom en intervju med Maria Sveland i DN Boklördag igår. Eftersom jag gillade Bitterfittan (recenseras här) och är mer än nyfiken på den här nya boken har jag inte kunnat hålla bokbeställningsfingrarna i styr. Tidigare idag har jag köpt en nedladdningsbar mp3-version (direktleverans!) av Att springa och är redan igång med att lyssna på den - det är Maria Sveland själv som är uppläsare, vilket jag gillar. Misstänker att mina promenader med hunden kommer att bli lite längre än vanligt de närmaste dagarna, till hundens stora glädje.

6 kommentarer:

It's all about Books sa...

Ah, intressant! Den vill jag läsa!

karin berg/enbokcirkelföralla sa...

Helt underbart! om jag lyssnade på böcker, så skule jag göra detsamma =)

Anonym sa...

Jag läser den nu. Den damp ner i brevlådan och seglade genast upp i topp på min att-läsa-lista!

Anonym sa...

Vad blir nästa steg i Maria Svelands hatpropaganda? Min Kamp?

Det är bara att byta "män" mot någon annan framstående grupp.

/Henke

Anonym sa...

Det är ingen skillnad mellan Åkesson i SD och Maria Sveland som författare utan det är bara hatobjketet som skiljer dom åt.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Henke och Bo: Det är hårda ord ni levererar. Svårt för mig att bemöta dem, tänker inte ens försöka. Dessutom är det här en blogg som handlar om böcker, inte om politik.