söndag, augusti 29, 2010

Maria "Bitterfittan" Svelands nya roman kommer i veckan

Om några dagar är Maria Sveland, hon som skrivit romanen Bitterfittan, tillbaka med en ny roman - en vuxenroman om två flickor i 13-års åldern. Boken heter Att springa och jag fick kännedom om den genom en intervju med Maria Sveland i DN Boklördag igår. Eftersom jag gillade Bitterfittan (recenseras här) och är mer än nyfiken på den här nya boken har jag inte kunnat hålla bokbeställningsfingrarna i styr. Tidigare idag har jag köpt en nedladdningsbar mp3-version (direktleverans!) av Att springa och är redan igång med att lyssna på den - det är Maria Sveland själv som är uppläsare, vilket jag gillar. Misstänker att mina promenader med hunden kommer att bli lite längre än vanligt de närmaste dagarna, till hundens stora glädje.