lördag, augusti 21, 2010

Ett bloggkafé på bokmässan den 25 september

En bokcirkel för alla sitter och organiserar ett bloggkafé på bokmässan lördagen den 25 september. Just den dagen då jag ska dit, jippiiii. På sin blogg vill Karin att vi som är på bokmässan den dagen lämnar förslag och önskemål om innehåll och aktiviteter på bloggkafét. För min del vill jag helst bara hänga tillsammans med de andra, småprata om böcker och bokbloggande och snacka allehanda bokrelaterade nörderier. Eftersom min egen besökstid på bokmässan är starkt begränsad till knappa fem fnuttiga timmar känner jag att jag inte har så mycket utrymme för avancerade programpunkter. Att umgås med alla gamla och nya bloggkompisar är vad jag ser fram emot, och hoppas på. Kommer du att vara där?

Tid & Plats: Kafét i G-hallen på plan 2 från kl 15 och tills bokmässan stänger på kvällen. (OBS! Endast på lördag.)