lördag, augusti 14, 2010

Bokbord och bokbloggarfika i morgon

I morgon söndag dukas det åter fram böcker på världens längsta bokbord (kl 11-18) och då är det klart att jag vill gå runt och spana efter lämpliga bokfynd. Således blir det en dagsutflykt till Stockholm, vilket jag ser fram emot. Bara det inte regnar!

Som kronan på verket blir det bokfika med några andra bokbloggare (Bokbiten, Bokcirkelkarin, Ooofbok, Boktoka och eventuellt Tinyfeist och Bokstavlarna). Träffen spikades idag på twitter. Jag har inte träffat någon av dem tidigare så det ska bli jättekul.

Om det finns fler stockholmsbaserade eller stockholmsbesökande bokbloggare som tänker bokborda i morgon och är sugna på lite bokfika "i pausen", så är den aktuella platsen café Panorama i Kulturhuset klockan 13.00. Jag har ingen aning hur vi känner igen varandra så för säkerhets skull ska jag bära min svarta bokmania-tygkasse väl synlig :-) Fast å andra sidan släpar vi väl alla på en avsevärd mängd böcker som kännetecken...