söndag, maj 23, 2010

Utlottning av Martina Haags nya bok

På onsdag den 26 maj utkommer en ny bok av Martina Haag, Fånge i Hundpalatset, som jag i samarbete med Piratförlaget lottar ut. Tre exemplar av boken finns det och lotteriet kommer att vara öppet till och med fredagen den 28 maj. För att kunna delta i lotteriet måste du lämna en kommentar här nedan och skriva en motivering till varför du är i behov av Martina Haags humor och goda råd på din väg genom livet. Tre lyckliga vinnare (som jag enväldigt utser) presenteras här på bloggen senast på söndag den 30 maj.

Jag själv tillhör dem som roas ohämmad av att läsa Martina Haags böcker. Har läst romanerna Underbar och älskad av alla och I en annan del av Bromma och gillat dem båda för deras humor och sköna inställning till livets vedermödor. Härlig hängmatteläsning.

Fånge i Hundpalatset är Martina Haags femte bok och den innehåller hennes krönikor, både nyskrivna och tidigare publicerade i bl.a. Aftonbladet.

Enligt förlaget ger boken svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Om hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel. Och varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag ­semestrar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?Det låter väl spännande?