söndag, maj 23, 2010

Utlottning av Martina Haags nya bok

På onsdag den 26 maj utkommer en ny bok av Martina Haag, Fånge i Hundpalatset, som jag i samarbete med Piratförlaget lottar ut. Tre exemplar av boken finns det och lotteriet kommer att vara öppet till och med fredagen den 28 maj. För att kunna delta i lotteriet måste du lämna en kommentar här nedan och skriva en motivering till varför du är i behov av Martina Haags humor och goda råd på din väg genom livet. Tre lyckliga vinnare (som jag enväldigt utser) presenteras här på bloggen senast på söndag den 30 maj.

Jag själv tillhör dem som roas ohämmad av att läsa Martina Haags böcker. Har läst romanerna Underbar och älskad av alla och I en annan del av Bromma och gillat dem båda för deras humor och sköna inställning till livets vedermödor. Härlig hängmatteläsning.

Fånge i Hundpalatset är Martina Haags femte bok och den innehåller hennes krönikor, både nyskrivna och tidigare publicerade i bl.a. Aftonbladet.

Enligt förlaget ger boken svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Om hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel. Och varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag ­semestrar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?Det låter väl spännande?

4 kommentarer:

enAnnan sa...

Med son med diabetes och en hel del koll nattetid passar krönikor mig perfekt mellan provtagningar!
Dessutom lite att pigga upp med. I stort behov av humor och svar på livets gåtor just den här våren.

Dessutom har jag läst hennes andra böcker och älskar, även om det inte är cred nog. ;)

Tack för chansen att vinna!

Tekla sa...

I verkligheten är jag bara en vanlig sextonårig tjej, men när jag läser Martina Haags böcker blir jag genast 30+ och känner igen mig i allt från småbarnskräk och jobbintervjuer till familjesemestra.

Problemet är att jag trots min 30-åriga livssyn fortfarande har ekonomin hos en fattig student utan sommarjobb. Därför skulle det vara toppen om jag lyckades vinna ett exemplar av Martinas nya bok att förgylla sommaren med.

Anna sa...

Jag skulle vilja ge denna bok till min mamma! Hon har varit väldigt stressad senaste tiden och är på jobbet alldeles för mycket. Jag tror att denna bok skulle få henne att lugna ner sig lite.

Kram Anna

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ojdå, bara tre personer allt som allt? Då blir utlottningen mycket enkel. Kan ni tre mejla mig era namn- och adressuppgifter? Mejladressen hittar ni högst till höger upp på bloggen.