onsdag, maj 19, 2010

Bokmania tipsar 100 000 om Bokbytardagen

Båda lokaltidningarna i Eskilstuna har haft rejäla och strategiskt placerade artiklar om Stora Bokbytardagen som ska äga rum imorgon den 20 maj. Extra roligt för Bokmania var de halvsidesbilderna som medföljde artiklarna.... Rubrikerna var "Hon ser till att böcker får nya ägare" respektive "Ska vi byta böcker med varandra?" Jättekul! Eftersom Folket och Eskilstuna Kuriren tillsammans når minst 100 000 läsare i regionen så hoppas jag på en bra uppslutning på torget imorgon eftermiddag. Med "bra uppslutning" menar jag kanske runt femtio personer, helst exklusive mina egna (jobbar)kompisar. Då blir jag mer än nöjd. Vi får se. I egenskap av arrangör är jag lite nervös, det måste jag medge. Bara det inte regnar!

Så, nu måste jag gå och bestämma vilken bok jag ska ta med mig i morgon för att byta. Det är en ansvarsfull uppgift, känner jag.

Först ut att skriva om Bokbytardagen var tidningen Folket igår vars artikel finns även att läsa på nätet.

Idag har även Eskilstuna Kuriren skrivit om Stora Bokbytardagen. Tyvärr finns inte artikeln på nätet utan bara i pappersform så det får duga med en bild som "bevis".


(Om någon eskilstunabo läser detta skulle jag bli jätteglad för en kommentar angående Bokbytardagen.)

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag ska försöka infinna mig på torget med en bok imorgon. Kul initiativ!

Frida sa...

Är lite ledsen att det inte verkar bli nått byte i Strängnäs. Har precis flyttat hit så det vore kul att träffa lite folk. Har inte råd att ta mig till Eskilstuna heller.

Bokomaten.. sa...

Jättesnygga pics, dessutom juh!;) Ska se om det hinns med något bokbyte idag.. här jobbar man ju sent, va..