söndag, maj 09, 2010

3 x senaste

Det är dags för en liten enkät, säger Bokhora och jag håller med. Här kommer mina 3 senaste:

Senast påbörjade bok: I går eftermiddag påbörjade jag Rädd att flyga av Erica Jong. Bra att få veta vad "det knapplösa knullet" är för något, inte sant.

Senaste bokinköpet skedde också igår och jag har redan bloggat om mina loppisfynd. Men om jag skulle nämna senaste inköpet av icke begagnad bok så är det Båten av Nam Le. Det är en novellsamling som lär vara alldeles fantastisk och som jag inhandlade för ca en vecka sedan. Samtidigt slank också Hunden av Kerstin Ekman ner i bokkassen.

Senaste författaren som jag blev nyfiken på: Det måste vara Birgitta Stenberg. Det är inte mer än fyra dagar sen tanken på att läsa hennes "gamla" böcker kom.

Vilka är dina 3 x senaste? Berätta gärna i kommentarsfältet här nedan.