fredag, april 09, 2010

Littfestchatt i efterhand

I dag har jag debuterat som chattare - bättre sent än aldrig, som man säger. Det var roligt, åtminstone till en början. Allt eftersom minuterna gick (chatten skulle pågå i bara tjugo minuter) blev jag allt mer irriterad över min hopplöst långsamma bredbandsuppkoppling. Misstänker att någon har bytt ut mitt bredband mot ett smalband eller bara vanligt presentsnöre eller nåt, för det tog en evighet att få en mening skriven (pekaren stod helt still i typ 30 sec varje gång jag knappade in fler än tre bokstäver) medan nya inlägg trillade in hela tiden utan att jag ens kunde scrolla ner på dataskärmen för att läsa dem. Jag hörde bara signalen pling pling pling och svor tyst allt mer. När det var fem minuter kvar av chatten satte sig min dator helt på tvären och det var bara att ge upp. Total förstoppning. Därför är det tur att man kan läsa hela bokchatten i efterhand. Många bokbloggare var med och det verkar som att det blir fler gånger eftersom vi har fått blodad tand. Måste fixa uppkoplingen tills dess så jag kan hänga med. Det är inte kul att hamna på efterkälken.