måndag, mars 01, 2010

Även Bokmania reser tillbaka i tiden

Tack vare En annan sida kunde även jag vinka till mig en tidsmaskin och resa tillbaka till datumet 1:a mars alla föregånde år som jag har bloggat. Det var faktiskt roligt att titta tillbaka och läsa vad jag bloggade om just de dagarna.

2007-03-01: Jag skrev inget inlägg den första mars, men den femte. Det var några dagars blogguppehåll och anledningen måste ha varit det faktum att jag låg i läskoma på grund av Kapuscinskis Imperiet. Rubriken på inlägget den 5 mars var Drabbad av Kapuscinski. Trots att tre år har gått har bokens påverkan inte släppt och intrycket är lika starkt idag som då.

2008-03-01: Detta var en bloggrik dag, tre inlägg finns. Ett om Paolo Coelho som förespråkar fildelning, ett om Cormac McCarty som jag just fick nys om och så ett intressant citat om litteratur som en form av skvaller.

2009-03-01: Den här dagen besjunger jag Doktor Glas. Kul med tanke på att jag här om dagen skrev om Kerstin Ekmans variant (Mordets praktik).