fredag, februari 19, 2010

Mytserien-läsutmaningen är snart vid mål

Det är drygt en vecka kvar av utmaningen att läsa böcker ur Mytserien. Hur går det? Pågår det fortfarande läsning där ute? Jag hoppas ännu att fler bidrag kommer, så läs på vet jag. Själv ska jag i helgen läsa det senaste tillskottet, Den förtrollade staden (Milton Hatoum) som kom ut i januari och som jag fick som recex i veckan. Den ska handla om myten kring paradiset Eldorado. Och kärlek, förstås. Jag tror att det blir en trevlig läsning i snöovädret.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En till ska jag nog läsa - se vad de har på biblan idag!

lustigkulle sa...

Jag hittade:
Su Tong - Binu och den stora muren
Binu växer upp i en omgivning där gråten är förbjuden, men hon har aldrig lyckats att hålla tårarna tillbaka. Byborna vänder henne ryggen och först när den föräldralöse Qiliang räcker henne sin hand...

Det verkar vara en saga, berättad på klassiskt sätt.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Nämen va kul att du ska läsa "Binu och den stora muren". Det är ingen annan som har gjort. Jag är mycket nyfiken på din "rapport".