onsdag, januari 20, 2010

Titta vad jag köpte i går!

När jag igår kväll skulle resa hem från Stockholm där jag var på tvådagarskurs passade jag förstås på att besöka Pocket Shopen på Centralen innan mitt tåg skulle avgå och där hittade denna oemotståndliga tygkasse med texten "Jag är obegripligt intelektuell." Texten är broderad i guld, kassen är sydd i svart filttyg och rymmer rätt mycket. Man kan bära den över axeln också. Och priset? Tjugo spänn lägre än för en pocketbok. Jag var klart tvungen att slå till!

9 kommentarer:

Calliope sa...

Visst är den tjusig? Jag har en likadan som jag stolt bär mina böcker till och från biblioteket i :)

Evas värld sa...

Inte kan man motstå den kassen, en sån vill jag också ha!

läsdagboken, camilla sa...

fniss, jag köpte en likadan, på samma ställe!, för 2 dagar sedan. detta efter att ha slitit ut förra årets budgetvariant med vitt tryck

Lyran sa...

Jag vill också absolut ha en, men finns de bara att köpa i St-holm?

Fru E sa...

En sån har jag med! Enda nackdelen är att hundhåren fastnar superlätt om man inte kommer ihåg att hänga upp den (utan slänger den innanför dörren...)! Men det ryms en massa böcker i den som jag släpar på varje dag! :-)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Haha, om vi ser en kvinna bärandes på denna kasse någonstans i Sveriges avlånga land kan vi antagligen ana att hon är en bokbloggare ;-P

Förresten tvivlar jag starkt på att en karl skulle köpa en sån kasse.

Lyran: Jag vet inte. Men jag kollade på pocketshopens hemsida och där finns den inte.

Calliope sa...

Jag köpte min på Pocketshop på centralstationen i Göteborg...

** sa...

Wow! Den framkallar ju "måste ha-känslor". Vilken tur att jag ska till Huvudstaden om ett par dagar, i den händelse den inte finns här hemma.

*P* sa...

Hoppsan! Jag skickade iväg kommentaren liite för tidigt!