tisdag, januari 19, 2010

Kreativ Blogger Award

Jag sänder ett tack till Lyran som gav mig utmärkelsen Kreativ Blogger Award för "välformulerade recensioner, läsvärda inlägg, passande tips och trevliga utmaningar" här på Bokmania. Jag är naturligtvis glad!

Reglerna när man accepterat utmärkelsen är följande:
* Kopiera "awarden" till din blogg.
* Länka till den som gav dig "awarden".
* Berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
* Välj 7 andra bloggare som du skickar "awarden" vidare till och länka dem. Skriv en kommentar i deras bloggar så att utmärkelsen uppmärksammas.

Sju intressanta fakta om mig själv? Min första spontana tanke är att så många intressanta saker finns inte att berätta om min person, men jag ska försöka för regler är ju regler.

1. Jag har sett Robert De Niro en gång. Alldeles på riktigt, inte bara på film. Men det är mycket länge sen.
2. År 2001 vann jag en manustävling i poesiklassen och fick mina dikter publicerade.
3. När jag gick i nian var jag nära att få ett sänkt betyg i uppförande men min kloka klassföreståndare förstod att det bara var puberteten som tillfälligt var problemet och att jag skulle växa ifrån mitt då odrägliga beteende. För övrigt var det hon som väckte min kärlek till böcker.
4. Jag har ägnat mig åt konstsim.
5. Jag är en fena på att skjuta med luftgevär.
6. Jag är mycket bra på att laga mat, speciellt vegetarisk. Hittar även på egna recept.
7. Jag är både kvälls- och morgontrött.

I instruktionen står det att man ska skicka utmärkelsen vidare till sju andra bloggar, men det anser jag vara ogörligt just nu eftersom det verkar som att alla bokbloggare som jag läser redan fått priset. Därför väljer jag att dela ut priset kollektivt till alla mina favoritbokbloggare - vilka det är ser du i menyn till höger. Jag tycker att alla som bokbloggar är kreativa! Nu har "awarden" blivit ett pris för medlemmar i klubben för inbördes beundran, men det är kul ändå. Grattis till oss alla! Och förlåt att jag inte orkar gå in till alla och lämna ett meddelande.