tisdag, december 08, 2009

Utlottning av hårda klappar på Bokmania

Hohoho, finns det några snälla bokälskare där ute? Jag hoppas det, för nu blir det JULKLAPPSUTDELNIIIIIIING här på bloggen. I samarbete med Piratförlaget har jag tre bra böcker att dela ut och det är fråga om en spännande litterär blandning.1. Tre sekunder av Roslund & Hellström. Boken utnämndes nyligen till årets bästa svenska kriminalroman.

2. Bedragen av Katerina Janouch. Boken är första delen i romanserien om barnmorskan Cecilia Lund.

3. Udda av Sara Lövestam. Boken var det vinnande bidraget i Bok-SM 2009.

Genom att klicka på boktiteln kan du läsa både om den aktuella boken och författaren samt ta del av recensioner och annat. Men eftersom det bara finns ett exemplar av varje titel att lotta ut, får du som vill ha nån av böckerna jobba lite först. Du ska nämligen skriva ett julrim. Här är reglerna:

- Skriv ett litet julrim som anknyter till boken som du vill ha. Du får pluspoäng om rimmet samtidigt uttrycker varför just du skulle vara en värdig vinnare av just den boken.

- Skicka rimmet som kommentar till det här inlägget senast den 13 december kl 24.00.

- Jag är en enväldig domare som bestämmer vem som vinner respektive titel. Vinnarna publiceras här på bloggen på kvällen den 14 december. De blir samtidigt ombedda att via mejl skicka sina adresser till mig. Därefter informeras tomten och böckerna lastas på släden. Hohoho!