måndag, december 28, 2009

Kalendrar för 2010 - vilken kalendertyp är du?

Föredrar du att ha en gratis kalender på väggen i köket/arbetsrummet eller brukar du köpa de där stora fotosakerna med blommmor, gulliga katter, hundar eller hästar på eller är du en seriekalendertyp? Eller kvittar det överhuvudtaget på vilket sätt du förväntas hålla ordning på dagarna eftersom du ändå har noll koll för det mesta?

Om du, liksom jag är en (relativt nykläckt) seriekalender-typ (jag är på väg att lämna gratis-kalender-stadiet) så har du nog upptäckt Kartagos utbud för där finns det en almanacka för alla smaker och åldrar. Min favoritserietecknare är Berglin och det är med hans hjälp jag ska hålla reda på alla födelsedagar, möten och tandläkartider under nästa år. På Bokmässan fick jag kalendern signerad av honom, så det känns extra roligt. Galagos Månadens manshora (recenseras här) gav jag bort i present, vilket var mycket uppskattat. Det är kul att ge bort seriekalendrar så här års. En skrattgaranti åtminstone tolv gånger under det nästkommande året är enligt mig mycket bättre än en blomma som snart vissnar.

2 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Jag lägger alltid mycket tid och ofta mycket pengar på att köpa årets personliga almanacka. Men den som hänger på väggen kan lika gärna vara gratis-almanackan från Coop. Jag är inte så jätteförtjust i foto-almanackor om det inte är väldigt vackra bilder.
Rocky skulle jag nog uppskatta då jag gillar Kellermans humor annars också.

Anonym sa...

Jag har Månadens manshora här hemma som bara väntar att få hamna på väggen. :)
Förstår att det var en uppskattad present!

Men måste bara påpeka att det är Galago som ligger bakom just den och inte Kartagao.